Rólunk

 

Faye BradbroookFaye Bradbrook (U.K)  Igazgató és Tanár

Faye képzett és tapasztalt angol anyanyelvű Angol és Dráma Tanár, aki Nagy-Britanniából költözött Magyarországra. Színészi és előadó múlttal Faye a drámát és a kreativitást használja segítségként a nyelvoktatásban. Magyarországra költözése előtt ESL tanári és Cambridge CELTA képesítést szerzett.

Faye 2006-ban érkezett Magyarországra és azóta rengeteg tapasztalatot szerzett az Angol nyelv oktatásában és képzési tervek összeállításában. Felnőttek általános és üzleti Angol nyelvre való oktatása mellett gyermekeket is oktat óvodástól tinédzser korig. Rendkívül lelkes személyiségként barátságos, bátorító módon oktat. 2011-ben alapította a 'The Works' Angol Nyelviskolát melyben olyan oktatókkal dolgozik együtt, akik hozzá hasonló módon energikusak és osztoznak oktatási meggyőződésében.

Faye dráma pedagógusi munkáját az általa 2008-ban alapított 'Drama Works Theatre Company' keretében folytatja. Faye a mai napig aktív színpadi és előadói tevékenységet folytat. Legutóbbi szerepei között a Cyborg a 'The System of Doctor Pagan'  Merlin Nemzetközi Színházi előadásában, Gundhil királynő hangja „Egli az utolsó pogány" című animációs film angol változatában, Flicer a 'Three little pigs', Henrietta az 'I am not a robot' és Sarah a 'Clone alone' Broken Reins Theatre előadásokban voltak.

 

Lori 75x112 websiteLori, angoltanár

Tapasztalt és nagyon kreatív angoltanár az Amerikai Egyesült Államokból. Amióta 2014-ben Budapestre költözött, Lori angolt és színjátszást tanít gyerekeknek és felnőtteknek. A színjátszás és az előadóművészet terén szerzett ismeretei segítik őt abban, hogy új utakat találjon és vonzóvá, élvezhetővé tegye az angoltanulást.

Lori 2011-ben végzett az Észak-Karolinai Egyetemen Chapel Hill-ben B.A. fokozaton előadóművészet és nemzetközi tanulmányok szakon. Ezután mesterfokú képesítést szerzett a Warwick Egyetemen, majd az amszterdami és a belgrádi egyetemen a nemzetközi előadóművészeti kutatások szakon. Tanulmányait 2013 decemberében fejezte be.

Színjátszó workshopokat vezetett és improvizációs technikákat tanított az Egyesült Államokban, Spanyolországban, Szerbiában, Hollandiában és Magyarországon. Lori vezeti a „Just Speak” színjátszó tanfolyamunkat, felhasználva a színjátszás és az improvizálás terén szerzett tapasztalatait a tanulók beszédkészségének és magabiztosságának fejlesztésére. Lori mélyen hisz a művészeteknek a nevelésben betöltött fontos szerepében gyermekek és felnőttek képzésében egyaránt. Hisz abban, hogy mindenkiben ott rejtőzik a kreatív alkotóerő.

 

 

Go to top