Tantervi órák / Nyelvklubok

 

Tantervi programok

A 'The Works' Angol Nyelviskola angol nyelvórákat szervez óvodák és iskolák számára akár tantervi programjuk részeként, akár délutáni nyelvi klubok formájában. Ezek a lehetőségek ideálisak azoknak az oktatási intézményeknek, melyek szeretnének angol nyelvtanítási programot indítani, és azoknak is melyeknél már van angol nyelvtanítás, de szeretnék ha a gyerekek anyanyelvi nyelvtanároktól is tanuljanak. Az adott intézmény igényeire szabott oktatási programot állítunk össze partnereinknek.

Angol anyanyelvű tanáraink gyakorlottak az Angol mint idegen nyelv oktatásában gyermekek részére. A gyerekek és a tinédzserek akkor tanulnak legkönnyebben, ha a tanulás szórakoztató. Kreatív oktatási módszerek - nyelvi játékok, szerepjátékok, nyelvi mozgásgyakorlatok, mesék és színdarabok - olyan órákat tartunk melyek egyszerre szórakoztatóak és hatékonyak.


Angol nyelvű drámaoktatás

A drámaoktatás nagyon hatékony eszköz az angoltanításban. Színészi gyakorlattal rendelkező oktatóink olyan szórakoztató órákat tartanak melyek a nyelvtanulást hatékonyabbá teszik miközben a beszédkészség fejlesztésére fókuszálnak. A dráma játékokat és feladatok segítik a gyerekek önbizalmának megerősödését miközben az angol nyelvet is gyakorolják. Számos iskola és óvoda találja heti egyszeri dráma óráinkat hatékonynak a diákok angol tudásának javításában.


Angol korrepetálás / Felzárkóztató tanárok

Tanáraink igény esetén külön órákat tartanak azoknak a diákoknak, akinek több segítségre van szükségük a nyelvtanuláshoz vagy új csoportjuk szintjéhez való felzárkózásukhoz. 

 

Tanáraink

Tanáraink ellenőrzött referenciákkal és CRB (Criminal Records Bureau) igazolással rendelkeznek.

Kérjük vegyék fel a kapcsolatot velünk amennyiben szeretnénk,
hogy a 'The Works' közreműködjön iskolájuk/óvodájuk  angol nyelvű programjában.

Go to top